POLITIKA PRIVATNOSTI ZA DJECU I NAPOMENA ZA RODITELJE I NJEGOVATELJE

Privatnost djece nam je važna. Razumijemo kako to što djeca koriste internet i e-poštu donosi dosta pitanja vezanih za privatnost i sigurnost osobnih podataka.

Roditelji bi trebali da prate i provjeravaju sve aktivnosti djece kada su na mreži.

Primjenjivi zakoni mogu pružiti roditeljima pravo da pregledaju, ispravljaju, ažuriraju, ograničavaju, izostavljaju i/ili brišu osobne podatke koje smo dobili od njihove djece ili odbiju daljnje prikupljanje podataka ili otkrivanje istih. Ako to želite uraditi, stupite u kontakt s nama kako je navedeno u dijelu „Kontaktirajte nas”.  

Vaša djeca mogu uživati u većini sadržaja i aktivnosti u okviru naših kutaka za djecu bez otkrivanja osobnih podataka. Primjerice, stranica https://www.colgate.com/en-us/products/kids pruža informacije o proizvodima tvrtke Colgate za djecu, kao i edukativne video materijale koji pomažu djeci u formiraju zdravih navika. Uz to, stranica https://www.colgate.com/en-us/bright-smiles-bright-futures pruža edukativne materijale o oralnom zdravlju namijenjene za učitelje, roditelje i djecu, kao i zabavne aktivnosti.

Ponekad tražimo ili prihvatimo neke stvari od djece kao što su njihovi likovni radovi u okviru takmičenja, od kojih neki mogu biti postavljeni na našoj stranici. Neke stvari se mogu slati na i van mreže. Ako roditelj ili dijete želi da objavimo fotografiju ili neki drugi osobni podatak o djetetu, potrebno da je roditelji potpišu dozvolu i formular za objavljivanje. Kada nam djeca nešto pošalju van mreže, primjerice običnom poštom, možemo zadržati sve informacije koje nam pošalju. Osim u slučaju kada primimo formular s dozvolom koji je potpisao roditelj, sve što se pošalje van mreže mi pregledamo prije objavljivanja i uklonimo sve osobne podatke.

Kako bi vaše dijete više uživalo, ponekad se povezuje i s drugim stranicama. Nismo odgovorni za te druge stranice i savjetujemo da provjerite i njihovu politiku privatnosti.
 

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije o našoj praksi vezano za privatnost djece, kontaktirajte Odjel za potrošače [UMETNITE ISPRAVNU POVEZNICU ODGOVARAJUĆE STRANICE KONTAKTIRAJTE NAS ILI POŠALJITE E-POŠTU KAO ŠTO JE NAVEDENO NA STRANICI POLITIKE O PRIVATNOSTI], ili na:

Colgate-Palmolive Company
300 Park Avenue
New York, NY 10022
United States of America